ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ:
400 γρ. Ιβριστό
Βραστό νερό 1/3 με 1/2 φλιτζανιού ελαιόλαδο ή 2 με 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Τυρί φέτα Ή ζάχαρη και κανέλα.
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Τοποθετούμε το Ιβριστό σε ένα βαθύ μπώλ.
Ρίχνουμε βραστό νερό μέχρι να σκεπαστεί, περιμένουμε 2 λεπτά και το σταγγίζουμε.
Καίμε το βούτυρο ή το λάδι και το περιχύνουμε.
Σερβίρουμε με τυρί φέτα ή αν θέλουμε γλυκό με ζάχαρη και κανέλα.