ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ:
300 γρ. Συρόν
Βραστό νερό 1/3 με 1/2 φλιτζανιού ελαιόλαδο ή 2 με 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
προαιρετικά λίγο σκόρδο
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Τοποθετούμε τα Συρόν σε ένα ταψάκι. Ρίχνουμε βραστό νερό με λίγο αλάτι μέχρι να σκεπαστούν και περιμένουμε μέχρι να απορροφήσουν το νερό. Καίμε το βούτυρο ή το λάδι και τα περιχύνουμε. Στρώνουμε από πάνω το γιαούρτι με το σκόρδο και σερβίρουμε.