Συνταγές

Συρόν

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ:

300 γρ. Συρόν

Βραστό νερό 1/3 με 1/2 φλιτζανιού ελαιόλαδο ή 2 με 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

προαιρετικά λίγο σκόρδο

 

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Τοποθετούμε τα Συρόν σε ένα ταψάκι. Ρίχνουμε βραστό νερό με λίγο αλάτι μέχρι να σκεπαστούν και περιμένουμε μέχρι να απορροφήσουν το νερό. Καίμε το βούτυρο ή το λάδι και τα περιχύνουμε. Στρώνουμε από πάνω το γιαούρτι με το σκόρδο και σερβίρουμε.

Date

23 Απριλίου 2019

Tags

διάφορες δημιουργίες

Σχετικά με εμάς

Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντώνιου

Χάρτης

Search